نمایش تصاویر در فضا
نمایش تصویر روی هوا کاری ناممکن به نظر میرسد، اما شرکتی پیدا شده است که نمایشگرهایی ویژهای به نام Leia Display System درست کرده است. بخش اصلی دستگاه قسمتی است که هوا را به صورت مه به صورت تیغهای میپراکند.
دو ویژگی جالب این نمایشگر، یکی وضوح قابل توجه تصاویر است و دیگری امکان تعامل با این تصاویر. به این صورت که افراد میتوانند از خلال تصویر گذر کنند، آن را لمس کنند و این تداخلشان با تصاویر، باعث ایجاد فرایندهای تعاملی هم بشود.
در حال حاضر این شرکت یک مدل با صفحه نمایش ۶۵ در ۶۵ سانتیمتر و یک مدل ۳ در ۲٫۵ متر درست کرده است.
البته ژاپنی ها هم بیکار نبوده اند و نسلی پیشرفته تر را ساخته اند. Aerial 3D که از لیزر برای تحریک نیتروژن و اکسیژن موجود در هوا استفاده میکند، تصاویر سه بعدی طبیعی را بدون نیاز به نمایشگر در وسط هوا نمایش میدهد. Burton،کمپانی ژاپنی تولید کننده این محصول ادعا میکند Aerial 3D اولین تکنولوژی ۳D میباشد که اجسام سه بعدی را بدون نیاز به هیچ نمایشگری در فضا نمایش میدهد، این سیستم برای تولید اجسام سه بعدی از پرتوهای نور که با تابش از زیر پلاسمای اتم های اکسیژن و نیتروژن را تحریک میکند، استفاده می نماید.
در حال حاضر میتوان در ۱۰ الی ۱۵ فریم در ثانیه، ۵۰,۰۰۰ نقطه از نور ر درهر ثانیه ایجاد کرد،Burton در حال توسعه این محصول برای ایجاد تصاویر در ۲۴ الی ۳۰ فریم در ثانیه میباشد. نتیجه نهایی کار Aerial 3D تولید اجسام و تصاویر سه بعدی در نمایی نزدیک به ۳۶۰ درجه میباشد.